torsdag 12 april 2012

Kristin Kaspersen.

Trodde jag hade lagt upp den här bilden tidigare, men det hade jag tydligen inte.
Så då får jag väl göra det nu istället.. ;)
Det riktigt gnistrar om läpparna.. LÄCKERT!!!
Vill slicka!! :)

Mkt nöje.

dumpArump.com


dumpArump.com

4 kommentarer:

  1. shit! minns Kaspersen så himla väl. Hon var den första tjej jag använde när jag spelade in en runkvideo när jag var 15 år med videokamera haha!
    Hon är underbar!!!

    SvaraRadera
  2. Visst är hon fin. Och precis som sin mamma så blir hon bara snyggare för varje år som går, även om jag inte är sådär jätteförtjust i hennes muskulösa armar. Kvinnor och muskler hör liksom inte ihop på nåt vis, det är iaf min åsikt.
    Har du kvar filmen? Spelar du in några runkvideos nu för tiden?

    SvaraRadera
  3. Jamenvisst är det så! Lillbabs är fortfarande ett runkobjekt tycker jag!, Jag har inga som helst problem att få upp den för henne. Jag har ju växt upp med Lillbabs i Svensk damtidining på 80:talet och hon har ju knappt åldrats alls. Kaspersen följer samma spår som sin mor och det är jag glad över.

    Ja, jag har kvar de flesta filmer från tonåren. Fast jag skäms lite över att titta på dem nuförtiden. Det är så pinsamt att höra mitt snuskprat och pinsamt att se när jag ruskar min nästan hårlösa men hårda pille! haha
    Annat är det med filmerna runt 20-30 där var man lite påhittig istället och runkade både för den ena tanten till den andra. :-)

    SvaraRadera
  4. Ja gud ja! jag spelar in runkvideos hela tiden. minst en per vecka eller så!

    SvaraRadera