lördag 12 november 2011

Heta Kalla!

Skidsäsongen har inletts, så det är hög tid att baka ihop några sköna läppstiftsbilder på en av Sveriges snyggaste idrottskvinnor, nämligen Charlotte Kalla!
Just när det gäller dom kvinnliga idrottarna så brukar dom (av någon konstig anledning) vara ganska restriktiva till att använda smink, men det kan man ju som bekant råda bot på med hjälp av ett bildprogram! ;)

Det kan t.o.m finnas en fördel när tjejerna är osminkade från början, då blir det lite som att börja från ruta ett när man "photoshopar" lite.
Nu är det väl inte riktigt hela sanningen när man säger att dom är osminkade, för även om dom inte direkt badar i smink så är det nog väldigt sällan som dom är helt rena..
Det kan faktiskt vara lite kul när man får se sporttjejerna i sammanhang man i vanliga fall aldrig ser dom i, och då med en massa make-up i nyllet. I vissa fall kan det bli jättefiasko, medan andra går i mål som "the hottest woman on earth!"

Pernilla Wiberg och Emma Green är två tjejer som jag tycker passar väldigt bra i smink, medan Hanna Ljungberg, Anja Pärsson  och Kajsa Bergkvist passar... mindre bra.. ;) (även om Hanna Ljungberg är sexig som satan och har skitläckra läppar, speciellt underläppen!)
Nåja, smaken är som baken.. (Fick en jävla lust att "baka ihop" nån råsexig bild på Hanna Ljungberg nu! Finns det någon som har en stor ansiktsbild på Hanna, så maila den gärna till mig! Adressen finns i högerspalten.)
Här är iaf Charlotte Kalla.
Första bilden är original.

dumpArump.com


dumpArump.com


dumpArump.com

4 kommentarer:

  1. Gud, vilka läppar! Du vet verkligen vilka färger en idrottskvinna ska ha. På den mittersta bilden, visst ser hon kåt ut helt plötsligt med den färgen?

    SvaraRadera
  2. ;)
    Som vanligt är jag helt enig med dig!
    Läpparna gör sig bäst om bilderna är tagna lite från sidan, då syns ju formerna lite mer också.
    Man kan ju alltid hoppas att Kalla tittar förbi och tar lite intryck.. ;)

    Vart har din blogg tagit vägen??
    Har du flyttat den, eller är det något länkfel??

    SvaraRadera
  3. Ja, ,hoppas Kalla hittar hit så hon får lite inspiration om hur hon ska göra med läpparna :-)

    Jag har tagit bloggen offline ett tag för jag håller på göra om den.

    SvaraRadera
  4. Aha! Då ser jag fram emot omstarten! :)

    SvaraRadera